BLOG / 30. mája 2023

Dvaja DJi – ako chalani spojili sily

Počas podujatia DJ Mike moderuje z parketu pričom mu DJ Patys púšťa zvučky a znelky z poza DJ pultu pričom aj ovláda svetelnú show. Výstup je potom niekde úplne inde.

Doba kedy DJ prišiel svadbu alebo event iba odohrať je už dávno preč. Kvalitný DJ je v dnešnej dobe aj moderátor, osvetľovač, zvukár, svadobný koordinátor, psychológ, zabávač a i. 2-ja sú viac, ako 1-den.

Pred aj počas podujatia DJ Mike a DJ Patys rozložia svoje sily – aktivity ako vykladanie a inštalácia aj deinštalácia techniky trvá oveľa menej času. Počas podujatia DJ Mike moderuje z parketu pričom mu DJ Patys púšťa zvučky a znelky z poza DJ pultu pričom aj ovláda svetelnú show. Výstup je potom niekde úplne inde.

Chalani taktiež počas noci obaja hrajú a koordinujú zábavu slovom, hudbou aj svetlom. Dresscode Uvedomujeme si dôležitosť vášho najdôležitejšieho dňa, preto tričká a rifle u nás na svadbách či eventoch nečakajte.

dvaja-dji
DJ Mike - DJ Patys

Dresscode

Uvedomujeme si dôležitosť vášho najdôležitejšieho dňa, preto tričká a rifle u nás na svadbách či eventoch nečakajte.

 

Svadba na mieru

Ako sa hovorí „100 ľudí, 100 chutí“. Každý náš klient vlastnú predstavu o hudbe aj programe na svadbe. My sme tu od toho, aby sme skĺbili predstavu klienta s náladou hostí a našimi skúsenosťami a pripravili im ten najlepší zážitok

Čakajte iba kvalitnú techniku

Často máme na stole 3 Apple Macbooky, špičkovú DJ konzolu Pioneer DJ, kvalitné americké svetlá ADJ, špičkový mikrofón Audix či zvuk FBT.

 

Našu prácu milujeme

Baví nás baviť vás! Radi vygradujeme každú svadobnú párty. Preto všetko robíme so srdcom a emóciou.